eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

Hotelopia kortingscode: 6% korting

COUPONBespaar op je hotelkosten, zodat je meer te besteden hebt tijdens je vakantie. Vul deze Hotelopia kortingscode in bij je boeking en ontvang 6% korting.

Reserveer met 5% korting bij Europcar en verzilver deze exclusieve code

COUPONEen huurauto voor de vakantie boeken? Reserveer bij Europcar en profiteer van 5% korting bij verzilvering van deze code. Vertrekperiode moet tussen 1 december en 31 maart 2017 liggen. Data 22, 23, 24 en 25 dec zijn uitgesloten.

Expats krijgen 10% korting op een huurauto met deze Europcar kortingscode

COUPONGeldig voor Expats en te gebruiken bij Europcar. 


Ontvang 10% studentenkorting bij Europcar

COUPONAls student een auto huren? Dit kan bij Europcar een stuk voordeliger dan je denkt, want met deze Europcar CouponMate pak jij 10% korting op je huurauto. Let op, je moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs!

Hilton Hotels Nederland kortingscode: 30% korting op Hampton kamer

COUPONSpeciaal voor HHonors-leden geeft Hilton Hotels Nederland 30% korting op een verblijf in de Hampton kamer. De kortingscode is geldig t/m 31 januari 2017.

Hilton Hotels kortingscode: 30% korting op verblijf

COUPONHilton Hotels Nederland heeft een speciale actie voor niet HHonors-leden. Gebruik de kortingscode en ontvang maar liefst 30% korting op je verblijf.


Ontbijt en WiFi krijg je gratis bij het boeken van een Family Fun pakket

COUPONHet boeken van een Family Fun pakket heeft vele voordelen. Zo krijg je met deze kortingscode bij het boeken van zo'n pakket het ontbijt én de WiFi gratis. Ideaal!

30% korting op Diner en Bed & Breakfast verblijf voor niet HHonors-leden

COUPONGeniet nu van maar liefst 30% korting op een Bed & Breakfast verblijf met diner bij Hilton Hotels Nederland. Deze korting is geldig voor niet HHonors-leden.