eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

15% extra korting op de 100 Highlights Cruise met de Canal Company kortingscode

COUPONOntdek alle hight lights van Amsterdam per boot. Met een rondvaart van Canal Company kan het. Als je nu online kaartjes bestelt voor een 1-uurs rondvaart van de 100 Highlights Cruise ontvang je 15% extra korting door gebruik te maken van de onderstaande kortingscode. Deze code is geldig bij minimaal 2 personen.

Amsterdam Harbour Cruise met 30% korting

COUPONWil je de Amsterdamse haven ontdekken? Met de Amsterdam Harbour CVruise van Canal.nl doe je dat nu met 30% korting. De boot heeft een gids die je duidelijk verteld wat er allemaal te zien is. De exclusieve kortingscode op CouponMate.nl voer je tijdens het bestellen van deze rondvaart.

Canal Company kortingscode: 20% korting op de Water Color Cruise

COUPONOp 28 november tot en met 17 januari vaart Canal Company de dagelijkse Water Color Cruise tijdens het Amsterdam Light Festival. Wil jij jouw cruise met 20% korting boeken? Vul dan tijdens de boeking deze kortingscode in en de korting wordt automatisch berekend. Geldig op de rondvaarten van 28 november 2015 tot en met 17 januari 2016.


Kortingscode Canal.nl: 20% korting op Amsterdam Harbour Cruise

COUPONAmsterdam staat natuurlijk bekend om haar grachten. Heerlijk met een bootje varen, typisch Amsterdams. Maar Amsterdam heeft natuurlijk ook het IJ. Met de Amsterdam Harbour Cruise van de Canal Company ontdek je dit gebied in 1,5 uur tijd. Je zult alle high lights van dit gebied tegenkomen. Als je nu voor de maand mei een rondvaart reserveert, ontvang je 20% korting op je boeking. Je hoeft alleen maar de kortingscode in te vullen bij je boeking. Veel plezier!