eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

€75 korting op vakanties met de Roompot kortingscode

COUPONAls je dit jaar graag een weekendje weg wilt is dit het moment om te boeken. Met deze Roompot kortingscode krijg je namelijk €75 korting op alle weekendverblijven. Gebruik deze kortingscode ook op weekverblijven, dan wordt je korting namelijk zelfs €100.

Ontvang 4% Europcar korting op je reservering

COUPONEen tripje geboekt tussen 1 december en 31 maart 2017 en wil je graag een auto huren? Bij Europcar ontvang je met deze code 4% korting op het dan geldige tarief. Met de code kan geen reservering worden gemaakt voor vertrek op de dagen 22, 23, 24 en 25 december.

Europcar kortingscode voor studentenkorting: 10% korting op je autohuur

COUPONStudenten hebben niet de meest gevulde portemonnee. Daarom is studentenkorting soms zo fijn. Europcar heeft een kortingscode voor je waarmee je 10% korting krijgt op je autohuur. Kun je lekker een weekendje weg, of verhuizen naar die nieuwe studentenkamer.


Expats huren auto's met 10% korting met deze kortingscode

COUPONBen je werkzaam in het buitenland en van plan om vrienden of familie in Nederland een bezoekje te brengen? Huur je auto dan bij Europcar, met deze kortingsode krijgen expats namelijk 10% korting op een huurauto.

Europcar CouponMate: Boek je huurauto bij Europcar met 5% korting!

COUPONEen Volkswagen Polo, verhuisauto of leuke Mini Cooper huren bij Europcar? Verzilver deze code voor 5% korting op je boeking! Geldig voor de vertrekperiode 1 december t/m 31 maart 2017. Met deze code kun je geen reservering maken voor vertrek op de dagen 22, 23, 24 en 25 december.

Oad CouponMate voor €25 korting op langlaufreizen

COUPONHoud je van langlaufen of wil je het een keer proberen? Boek dan nu een langlaufreis bij Oad en ontvang maar liefst €25 korting op je boeking.


Oad kortingscode: extra voordelig boeken met het voordeelpluspakket

COUPONMet deze Oad CouponMate bespaar je een leuk bedrag op jouw boeking bij Oad. Zo betaal je o.a. geen reserveringskosten, ontvang je een €50,- kortingsvoucher en profiteer je van nog meer voordelen. De actie is geldig van 18 november t/m 19 december 2016 bij een nieuwe boeking van een meerdaagse busreis uit het zomerprogramma. Het vertrek van de reis ligt tussen 5 maart 2017 en 30 november 2017. De minimale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.

Roompot kortingscode: €100 korting op weekverblijven

COUPONRoompot kortingscode: €100 korting op weekverblijven

Kortingscode Roompot: €75 korting op een weekendje weg

COUPONKortingscode Roompot: €75 korting op een weekendje weg