eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

Greetz CouponMate: ontvang €5 korting

COUPONDit is je kans om de Meantime India Pale Ale Asia 750ml te proberen. Gebruik de Greetz CouponMate en ontvang €5 korting op de India Pale Ale.

Greetz CouponMate: 30% korting op uitnodigingen

COUPONGreetz heeft weer een leuke code beschikbaar waarmee je korting krijgt op uitnodigingen. Bij besteding van €25 of meer op uitnodigingen krijg je met deze code namelijk 30% korting op je uitnodigingen. Exclusief postzegels en/of verzending.

20% korting op uitnodigingen met deze CouponMate Greetz

COUPONBij besteding van €15 of meer op uitnodigingen krijg je met de code 20% korting op je uitnodigingen.


10% korting op ballonnen met deze Greetz kortingscode

COUPONZin om iemand te verrassen met een leuk en persoonlijk cadeau? Bestel dan nu een ballon met foto & tekst en gebruik deze kortingscode van Greetz om 10% korting te krijgen. Deze code is namelijk geldig op alle foto & tekst ballonnen op Greetz.

Een magic / fotokaart met 25% korting met deze Greetz kortingscode

COUPONEen mooie korting van 25% als je deze kortingscode niet vergeet in te vullen tijdens het afrekenen.

15% korting op alle bloemen met deze Greetz kortingscode

COUPONEen bloemetje is altijd leuk om te krijgen! En met deze kortingscode wordt het ook nog eens leuk om eentje te geven. Je krijgt namelijk 15% korting op alle bloemen van Greetz met deze kortingscode.


Greetz zakelijk kortingscode: €5 korting

COUPONEen fruitmand is eigenlijk super leuk om te krijgen als je ziek bent. Met deze Greetz kortingscode verstuur jij een fruitmand met €5 korting.

Bongo kortingscode: Koop een cadeaubon nu met 10% korting

COUPONEen echt leuk cadeau is een van de Bongo cadeaubonnen. Deze kun je op super veel plaatsen inleveren en je kunt kiezen uit diverse categorieën. met de Bongo kortingscode koop je nu een bon met 10% korting. Dus voor wie je deze Bongo bon ook koopt, bespaar extra veel.

10% korting met deze Bongo kortingscode

COUPONOntvang 10% korting op alle producten met deze Bongo kortingscode. En bestel je voor €50 of meer? Dan bespaar je ook nog eens op de verzendkosten!

Greetz kortingscode: Gratis kaart t.w.v. €2,50 bij alle boeketten

COUPONAls je een boeket bloemen voor iemand besteld is het altijd leuk om er een kaartje bij te doen. Je krijgt daarom met deze code een gratis kaartje ter waarde van €2,50 bij je boeket bestelling.