eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

GaSamen CouponMate: Tot €50 korting op vliegreizen

COUPONWil je binnenkort een stedentrip maken met je geliefde of met vrienden? Boek dan via GaSamen. Je ontvangt nu namelijk tot €50 korting op een vliegreis naar een bestemming naar keuze. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is gebruik te maken van de onderstaande CouponMate. De CouponMate is niet geldig in combinatie met andere CouponMates. Neem een kijkje op de website om de bestemmingen te bekijken en kies jouw favoriet.

€15 korting op je bestelling bij GaSamen.nl

COUPONBij GaSamen.nl ontvang je nu maar liefst €15,- korting op je bestelling! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is deze code in te vullen aan het eind van je bestelling. De korting wordt dan automatisch berekend. Simpel toch? Succes!

Boek treinreizen met tot €40 korting met de GaSamen CouponMate

COUPONMet de trein naar Antwerpen of Parijs? Het kan nu met korting als je via GaSamen boekt. Als je gebruikmaakt van de onderstaande CouponMate ontvang je tot €40 korting op je treinreis. Bekijk de bestemmingen op de website en kies jouw favoriete reis. Let op: deze CouponMate is niet geldig in combinatie met andere CouponMates.


GaSamen kortingscode: ontvang €25 korting op je boeking

COUPONWil je er lekker en voordelig tussenuit? Dat kan! Bij GaSamen ontvang je nu namelijk €25 korting op je vakantie bij besteding vanaf €250. Het enige dat je hoeft te doen om de korting te verkrijgen, is de onderstaande kortingscode invullen tijdens het boekingsproces. Let op: maximaal één kortingscode per boeking. De code is niet inwisselbaar voor geld/waardecheques en niet geldig op reeds gedane boekingen en groepsreizen.