eg. Amazon, Victoria's Secret, PacSun, Dell, Staples

De Jong Intra Vakanties kortingscode: Ontvang €50 korting

COUPONDe Jong Intra Vakanties heeft voor ieder wat wils, van groepsreizen tot zonvakanties en cruises. Gebruik deze CouponMate tijdens het boeken en krijgt €50 korting! Geldig op boekingen vanaf €250.

De Jong Intra Vakanties kortingscode: Ga op stedentrip met €40 korting

COUPONWil jij met een groep voordelig een bekende stad in het buitenland bezoeken? Boek dan via GaSamen en pak met deze code €40 korting op jouw vakantie. Je hebt keuze uit ruim 28 bestemmingen! Geldig voor een geselecteerde reisperiode. Geldig voor nieuwe boekingen vanaf €250 met bijgeboekte vlieg- of treinticket(s).

Roompot kortingscode: boek je vakantie met €50 korting

COUPONOp alle midweek- en weekendverblijven ontvang je nu maar liefst €50 korting. De korting is dus ook geldig tijdens de vakanties!


De Jong Intra kortingscode: €50 korting op je boeking

COUPONPlannen om er tussen 1 mei en 30 september 2017 even tussenuit te gaan d.m.v. een vakantie? Boek dan nu via De Jong Intra Vakanties je bus- of vliegbusreis binnen Europa en ontvang €50 korting. Alleen geldig op nieuwe boekingen.

€50 op je boeking met De Jong Intra kortingscode

COUPONMet De Jong Intra kortingscode ontvang je nu €50 korting op je boeking en is geldig op het gehele aanbod. De minimale reissom van je boeking dient wel minimaal €250 te zijn en is niet bruikbaar i.c.m. andere acties, groepsreizen, reischeques of toe te passen op reeds gemaakte boekingen. Je kunt het ook niet inwisselen voor een geld of cheques en je kan maximaal 1 CouponMate per boeking gebruiken. Pak je koffers!